Mandalinalı Cheesecake

Mandalinalı Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Kek kalıbı 28cm;

️Zemin için:

  • ️80 g şeker
  • ️160 g yumuşak tereyağı
  • ️240 g un

️Ayrıca:

  • ️750 g quark
  • ️3 adet yumurta
  • ️150 g şeker
  • ️250 ml süt
  • ️100 ml sıvı yağ
  • ️1 paket vanilya şekeri
  • ️1 paket vanilyalı puding tozu
  • ️2 küçük kutu (garnitür) süzülmüş mandalina (tercih edebilirsiniz)

Mandalinalı Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeminle başlayalım. Tereyağı, un ve şeker üzere tüm materyalleri bir kaseye koyun ve elinizle yoğurarak ufalanan bir hamur elde edin.
  2. Daha sonra hamuru kelepçeli bir kek kalıba koyun ve elinizle her yerine bastırın.
  3. Kuark harcı için tüm gereçleri bir kaseye koyun ve kremsi kıvamına gelinceye kadar çırpma teli ile çırpın.
  4. Şimdi bu karışımını kalıba dağıtın.
  5. Süzülen mandalinaları kuark karışımının üzerine paylaştırın ve evvelden ısıtılmış 170° fırında 1 saat pişirin.
  6. Pişirdikten sonra 1-2 saat soğumaya bırakın.

Mandalinalı Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Damla Çikolatalı Kurabiye
Peynir Kizartması
Lahanalı Poğaça
Pofuduk Tahıllı Ekmek
Difrizlik Patatesli Gül Böreği
Borcamda Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |