Mandalinalı Cheesecake

Mandalinalı Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
Kek kalıbı 28cm;
️Zemin için:
- ️80 g şeker
- ️160 g yumuşak tereyağı
- ️240 g un
️Ayrıca:
- ️750 g quark
- ️3 adet yumurta
- ️150 g şeker
- ️250 ml süt
- ️100 ml sıvı yağ
- ️1 paket vanilya şekeri
- ️1 paket vanilyalı puding tozu
- ️2 küçük kutu (garnitür) süzülmüş mandalina (tercih edebilirsiniz)
Mandalinalı Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zeminle başlayalım. Tereyağı, un ve şeker üzere tüm materyalleri bir kaseye koyun ve elinizle yoğurarak ufalanan bir hamur elde edin.
- Daha sonra hamuru kelepçeli bir kek kalıba koyun ve elinizle her yerine bastırın.
- Kuark harcı için tüm gereçleri bir kaseye koyun ve kremsi kıvamına gelinceye kadar çırpma teli ile çırpın.
- Şimdi bu karışımını kalıba dağıtın.
- Süzülen mandalinaları kuark karışımının üzerine paylaştırın ve evvelden ısıtılmış 170° fırında 1 saat pişirin.
- Pişirdikten sonra 1-2 saat soğumaya bırakın.
Mandalinalı Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













