Malatya Un Kurabiyesi

Malatya Un Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı vita yağı
  • 2 su bardağı pudra şekeri
  • Aldığı kadar un (ben 5 su bardağı un kullandım)

Üzerine koymak için;

  • Kayısı çekirdeği yada badem

Malatya Un Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağ ve pudra şekerini karıştırıp unun ek edelim, ele yağışmayan yumuşak bir hamur yapalım.
  2. Ceviz büyüklüğünde bezeler alıp yuvarlayıp üzerine kayısı çekirdeği koyalım.
  3. 170 derecede evvelden ısıtılmış fırında tahminen 25 dk lakin yinede denetimli pişirelim.

Malatya Un Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pirinç Pilavı (Lezzetli, Tane Tane)
Damat Pastası
Sahlep Tarifi
Unsuz Yağsız Şekersiz Tahin Ekmeği!
Ispanaklı, Soğanlı Yumurta
Patates Graten
Hdabla | © 2025 |