Makarna Eşliğinde Gulaş Tarifi
Makarna Eşliğinde Gulaş Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram dana eti (tercihen but, küp doğranmış)
- 2 adet soğan (doğranmış)
- 3 adet kırmızı biber (şerit halinde doğranmış)
- 200 gram mantar (dilimlenmiş)
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
- 1–2 tatlı kaşığı tuz
- 500 ml su
- İstediğiniz makarna (haşlanmış, yanına)
Makarna Eşliğinde Gulaş Tanımı Nasıl Yapılır?
- Eti tencereye koyun ve kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin.
- Sıvı yağ, soğan ve biberleri ekleyip güzelce karıştırın.
- Domates salçası, toz kırmızı biber ve tuzu ekleyip tekrar karıştırın.
- Suyu ekleyin ve yaklaşık 30 dakika kısık ateşte pişirin.
- 30 dakikanın sonunda mantarları ekleyin ve orta ateşte 20 dakika daha pişirin.
- Haşlanmış makarna ile servis edin – tam bir lezzet şöleni.
Makarna Eşliğinde Gulaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














