Makarna Eşliğinde Gulaş Tarifi

Makarna Eşliğinde Gulaş Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram dana eti (tercihen but, küp doğranmış)
  • 2 adet soğan (doğranmış)
  • 3 adet kırmızı biber (şerit halinde doğranmış)
  • 200 gram mantar (dilimlenmiş)
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
  • 1–2 tatlı kaşığı tuz
  • 500 ml su
  • İstediğiniz makarna (haşlanmış, yanına)

Makarna Eşliğinde Gulaş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eti tencereye koyun ve kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin.
  2. Sıvı yağ, soğan ve biberleri ekleyip güzelce karıştırın.
  3. Domates salçası, toz kırmızı biber ve tuzu ekleyip tekrar karıştırın.
  4. Suyu ekleyin ve yaklaşık 30 dakika kısık ateşte pişirin.
  5. 30 dakikanın sonunda mantarları ekleyin ve orta ateşte 20 dakika daha pişirin.
  6. Haşlanmış makarna ile servis edin – tam bir lezzet şöleni.

Makarna Eşliğinde Gulaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaş Pasta
Kremalı Karışık Meyveli Kek
Çikolatalı Pamuk Muffin
Kahvaltıda Yaz Salatası
Mücver (Fırında)
Anne Keki
Hdabla | © 2025 |