Magnolya

Magnolya Tanımı İçin Malzemeler

  • Çilek
  • Burçak bisküvi

Kreması için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı nişasta
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kremşanti

Çikolata sos için;

  • 1 paket krema
  • 2 adet tablet çikolata

Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Krema için krem şanti hariç bütün materyalleri tencereye alıp güzelce çırpalım (dibi tutmaması için karıştırmayı hiç bırakmayın)
  2. Kaynadıktan sonra krem şantiyi ekleyip blender yardımıyla bir kaç dakika çırpalım.
  3. Sonra bir kepçe yardımıyla kaselerimize koyalım,robottan geçirdiğimiz bisküviler den ekleyip, küp küp doğranmış çileklerden ortasına koyup tekrardan krema koyalım.
  4. Kremayı ısıtıp çikolatayı içine koyalım eritelim.
  5. Çikolata sosumuzuda yaptıktan sonra üstüne gezdirelim dolapta en az üç saat dinlendirdikten sonra servise hazır. Afiyet olsünn.

Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İç Midyeli Pilav
Bir Daha Başka Makarna Yiyemeyeceksin!
Taze Bakla Yemeği
Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu
Beyaz Çikolatalı Fındıklı Bisküvi Pastası
Kahvaltılık Siyah Zeytin Kurulumu
Hdabla | © 2025 |