Magnolia Tarifi

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt ( 5 su bardağı)
  • 4 yemek kaşığı un
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker
  • 100 ml krema
  • 1 pk vanilin
  • 1 adet yumurta
  • 2 paket yulaflı bisküvi
  • 1 su bardağı fındık
  • Çilek

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle muhallebimiz için vanilin hariç öteki gereçleri tenceremize alıp güzelce karıştırıyoruz ve pişirmek için ocağa alıyoruz.
  2. Kaynayan muallebimizin altını kapatıp içine vanilini koyup güzelce karıştırıyoruz ve streçleyip soğumaya bırakıyoruz.
  3. Kenarda bisküvi ve fındıklarımızı rondodan geçirip hazırlıyoruz ve çileklerimizi de güzelce doğruyoruz.
  4. Magnolia kaplarımızın tabanlarına isteğe nazaran azar azar fındıklı bisküvimizden koyuyoruz ve kaşık yardımıyla bastırarak sertleştiriyoruz.
  5. Ardından soğuyan ve tekrar güzelce karıştırdığımız mullabimizden eşit biçimde kaplara koyuyoruz ve tekrar fındıklı bisküvimizden eşit biçimde üzerlerine koyup düzeltiyoruz.
  6. En son dileğimiz üzere üzerini çilek antep fıstığı fındık vs süsleyebilirsiniz. Ben çilek tercih ettim.Afiyet olsunnn. :).

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıbrıs Tatlısı (Büyük Dikdörtgen Borcamda)
Simit Börek
Yelpaze Patlıcan
Tavuklu Arpa Şehriyeli Salata
Nane Ve Maydanoz Dokunuşlu Renkli Salata Tarifi (Videolu)
Çiçek Patlıcan
Hdabla | © 2024 |