Magnolia Tarifi
Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt ( 5 su bardağı)
- 4 yemek kaşığı un
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker
- 100 ml krema
- 1 pk vanilin
- 1 adet yumurta
- 2 paket yulaflı bisküvi
- 1 su bardağı fındık
- Çilek
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle muhallebimiz için vanilin hariç öteki gereçleri tenceremize alıp güzelce karıştırıyoruz ve pişirmek için ocağa alıyoruz.
- Kaynayan muallebimizin altını kapatıp içine vanilini koyup güzelce karıştırıyoruz ve streçleyip soğumaya bırakıyoruz.
- Kenarda bisküvi ve fındıklarımızı rondodan geçirip hazırlıyoruz ve çileklerimizi de güzelce doğruyoruz.
- Magnolia kaplarımızın tabanlarına isteğe nazaran azar azar fındıklı bisküvimizden koyuyoruz ve kaşık yardımıyla bastırarak sertleştiriyoruz.
- Ardından soğuyan ve tekrar güzelce karıştırdığımız mullabimizden eşit biçimde kaplara koyuyoruz ve tekrar fındıklı bisküvimizden eşit biçimde üzerlerine koyup düzeltiyoruz.
- En son dileğimiz üzere üzerini çilek antep fıstığı fındık vs süsleyebilirsiniz. Ben çilek tercih ettim.Afiyet olsunnn. :).
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











