Magnolia Kreması

Magnolia Kreması Tanımı İçin Malzemeler
- 2 litre süt
- 12 yemek kaşığı şeker
- 5 yemek kaşığı nişasta
- 8 yemek kaşığı un
- 2 yumurtanın sarısı
Ocaktan altıktan sonra;
- 2 paket vanilya
- 200 gram beyaz çikolata
- 1 paket krema
Magnolia Kreması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kuru materyalleri tenceremize koymakla başlıyoruz.
- Sırasıyla un, nişasta, şekeri belirttiğim ölçüler doğrultusunda tenceremize koyup güzelce karıştırıyoruz.
- Un ,şeker ve nişasta güzelce karıştıktan sonra yumurta sarılarını ekliyoruz.
- Sarıları ekledikten sonra karıştırmadan sütün 3/2 sini ekleyip evvel bi çırpıyoruz ki sonradan çok toplaklanmasın.
- Daha sonra kalan sütümüzüde ekleyip güzelce çırpıyoruz, çırpma süreci büsbütün bittikten sonra hiç topak kalmadıktan sonra ocağın altını açıyoruz.
- Koyu kıvamlı bir krema olmayacak ne çok koyu ne çok sıvı olucaktır.
- Kaynadıktan sonra ocaktan alıyoruz vanilya ve 200 gram kadar beyaz çikolata ekliyoruz süratlice çırpmaya devam ediyoruz.
- Çırpma süreci bittikten sonra üzerine streç çekip soğumaya bırakıyoruz.
- Tamamen soğuduktan sonra 1 paket krema koyup çırpıyoruz, en az 10 dk. (ben mutfak şefi ile çırptım daha kolay).( bim in kırmızı olanı ben her tanımımda onu kullanıyorum en güzel kıvamı olan odur)
Magnolia Kreması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



