Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 5 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı un
- 1 adet yumurta
- 100 ml krema (yarım kutu)
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) ( bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 2 paket burçak bisküvi
- 1 kase çilek
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Magnolianın muhallebisi için uygun bir tencereye süt, vanilya, toz şeker, un,yumurta ve sıvı kremayı alalım.
- Malzemelerimizi tel çırpıcıyla karıştırarak pişirmeye başlayalım.
- Muhallebi yoğunlaşıp göz göz oluncaya kadar karıştırarak pişirelim ve ardından ocağı kapatalım.
- Ocakdan aldığımız muhallebimizi derin bir kaba alalım.
- Muhallebimiz beklerken üzerine streç sinemayla kapatalım. Böylece üzerinin kabuklanmasını engelleyelim.
- Muhallebimiz soguyana kadar çileklerimizi ve bisküvilerimizi hazırlayalım.
- Ardından çekilmiş olan bisküvilerimizi tabana yerleştirelim akabinde kuplarımızın kenarlarına dilimlenmiş çileklerimizi yerleştirelim, çilekleri sıraladıktan sonra muhallebimizi bir iki dakika mikser ile karıştıralım pürüzsüz bir muhallebi elde edelim.
- Daha sonra kuplarımıza paylaştıralım ben bu ölçüde 8 adet elde ettim.
- Paylaştırdığımız muhallebilerin üzerine kalan bisküvilerimizi ek edelim son olarak çilek ile süsledim yapanlara şimdiden afiyet olsun 🌸.
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
