Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebi için;

  • 1 lt süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 paket vanilya

Arası için ;

  • 2 paket burçak bisküvi
  • Çilek
  • Fındık

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri rondoda çekiyoruz.
  2. Tencereye 1 litre sütü döküyoruz.
  3. Daha sonra un,nişasta,yumurta sarısı ve şekeri ekliyoruz çırpıcı yardımı ile karıştırıyoruz.
  4. Yavaş yavaş karıştırmaya devam ediyoruz .
  5. Muhallebiniz yoğunlaşmaya başlayınca 3 dk daha çırpıcı ile karıştıyoruz ve altını kapatıp vanilyayı ekliyoruz .
  6. Muhallebiniz soğumaya yakınken kremayı ekliyoruz ve çırpıcı ile karıştıyoruz.
  7. İlk olarak magnolia bardaklarınızın içine bisküviyi ekliyoruz ve çilekleri diziyoruz ,daha sonra muhallebi ve tekrar bisküvi ekliyoruz.

Afiyet olsun.

Not: kabuklanmaması için muhallebiyi orta ara karıştıyoruz.

Not : ben dekor emelli kakaolu bisküvi kullandım siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Tabanlı Ispanaklı Mantarlı Kiş Çok Pratik
Iced Tiramisu Latte (Buzlu Tiramisu Latte)
Puf Puf Kare Poğaça Tarifi
Glutensiz Kıbrıs Tatlısı
Reyhan Şerbeti
Ev Yapımı Kayısı Suyu
Hdabla | © 2025 |