Lotus Magnolia

Lotus Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 tl süt
  • 2,5 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 paket lotus bisküvi
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı lotus krema

Lotus Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, un, şeker, nişasta ,yumurta sarısı ,tencereye alınarak karıştırılır .
  2. Çırparak göz göz olana kadar pişirilir.
  3. 10 dk kadar soğuduktan sonra vanilya krema ve tereyağı eklenir karıştırılır,sonra mikserle çırpılır.Muhallebimiz hazır.
  4. Bisküviler robottan geçirilir.
  5. Servis etmek istediğimiz kuplara biraz muhallebi konulur.
  6. Üstüne ufalanan bisküviler eşit halde eklenir üstüne tekrar muhallebi konularak sonlandırılır.
  7. Lotus krema mikrodalga fırında eritilir.
  8. Benmari yolu de yapabilirsiniz.
  9. Kupların en üstlerine krema eklenir.
  10. İstediğiniz halde süsleme yapabilirsiniz. Afiyet olsun 🌸.

Lotus Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hazır Yufka İle Peynirli Mini Gözleme
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Burger
Dereotlu Poğaça
Kıymalı Mercimek Çorbası (8+ Ay)
Kremalı Patates Çorbası
Hamsi Kuşu
Çikolata Soslu Muhallebi
Hdabla | © 2025 |