Lotus Cheesecake

Lotus Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Tabanı için;

  • 3 lü paket burçak bisküvi
  • 70 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı ceviz (isteğe bağlı)

Kreması için;

  • 1000 gr quark
  • 3 adet yumurta
  • 200 gram sıvı krema
  • 1 paket vanilya şekeri
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilyalı puding tozu

Üzerinin sosu için;

  • Lotus kreması

Lotus Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bisküvileri rondadan geçirelim.
  2. Tereyağını eritip üzerine dökelim pişireceğimiz kalıbın tabanına serip düzgünce bastıralım.
  3. Quark ve kremayı derin bir kaba alalım pürüzsüz hale gelene kadar karıştıralım yumurtaları da ekleyip güzelce çırpalım.
  4. Diğer materyalleri de ekleyip karıştıralım.
  5. Bisküvilerin üzerine dökelim evvelce ısıtılmış fırında 170 derecede yaklaşık 1 saat pişirelim.
  6. Lotus kremasını sıcak su ile eritelim ,fırından çıkan cheescake üzerine dökelim en az 4 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Püf noktaları : pişirirken fırının tabanına kesinlikle ısıya güçlü bir kapta su koyalım ki pişirme kademesinde kekimiz çatlamasın.

Kalıbın dış tarafına alımınıumfolie saralım pişirme esnasında kenarları yanmasın.

Lotus Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföyden Patatesli Börek (Aşırı Pratik Ve Lezzetli)
Milföylü Mantı Tarifi (Patatesli Yoğurt Soslu)
Bir Daha Başka Makarna Yiyemeyeceksin!
Kayseri Yağlaması
Portakallı Anne Kurabiyesi
Un Helvası (Kahvaltıya Çayın Yanına)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet