Lorlu Biber

Lorlu Biber Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram lor
- 4 adet biber
- 1 çay kaşığı kaya tuzu
- 3 çorba kaşığı zeytin yağı
Lorlu Biber Tanımı Nasıl Yapılır?
- Biberler çok küçük olmayacak halde doğranır ben kapya biber de ekledim onu biraz küçük doğradım.
- Ardından biberler ile tuz eriyene kadar karıştırdım. Lor peynirine biberlerimi ekledim ve güzelce karıştırdım akabinde kavanozumu zeytin yağı ile heryerini güzelce yağladım.
- Karışımı düzgünce bastıra bastıra kavanozladım üzerine de zeytinyağı döktüm.
- Biraz dinlendikten sonra yemeye hazır isterseniz soğuduktan sonra tüketebilirsiniz isterseniz yumurta kırıp tüketebilirsiniz.
Afiyetler olsun 🌺.
Lorlu Biber Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




