Lokum Kıvamında Et Kavurma

Lokum Kıvamında Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 kilo dana kuşbaşı
  • 750 gram iç yağ
  • Tuz

Lokum Kıvamında Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye iç yağımızı alalım.
  2. Tencerenin kapağını kapatıp,orta ateşte iç yağların erimesini sağlıyalım.
  3. Tencerenin altını kapatıp,iç yağların birinci sıcaklığı çıkana kadar bekleyip,süzgeç kaşık yardımıyla kalan iç yağ tortularını alalım.
  4. Ocağın altını tekrar açıp,yağ kızdıktan sonra etlerimizi ek edip,önce harlı ateşte etlerin rengi dönene kadar pişirelim.
  5. Rengi döndükten sonra etlerimizi kısık ateşte pişirelim.
  6. Pişen etlerimizi ocaktan alalım,üzerine tuzunu ek edip karıştıralım.
  7. İsteğe bağlı baharat ekleyebilirsiniz. Lokum kıvamında et kavurmamız,hazır.Afiyet olsun. 🥰💐.

Lokum Kıvamında Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pazı Kavurma
Şehriye Salatası
Doğum Günü Pastası
Mayalı Poğaça
Mısır Lezzeti Makarona Beşamel
Perdeli Pilav
Hdabla | © 2024 |