Lokum Et Kavurma

Lokum Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo dana kuşbaşı et
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı köri (et piştikten sonra katılacak)

Lokum Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eti düdüklüye koyalım ve kısık ateşte kavuralım.
  2. Etler sulanınca 5 dk daha kavuralım.
  3. Etler suyunu çekmeden, tuzunu, karabiber yağ ve kekiği katalım.
  4. Üzerine suyunu da ekleyin ve düdüklünün kapağını kapatalım.
  5. Düdüklüden ses gelmeye başlayınca 10 dk bu form pişirelim (herkesin düdüklü pişirme müddeti farklı olabilir dikkatli pişirelim ).
  6. Pişiren etlerin üzerine köri ekleyelim ve karıştırıp servis yapalım. Afiyet olsun 😋

Lokum Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sulu Köfte
Enfes Kızılcık Şerbeti
Elmalı Rulo
Katı Yağsız Enfes Şekerpare
Ramazan Simiti
Portakallı Anne Keki
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet