Lokmalık Çıtır Somon

Lokmalık Çıtır Somon Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram somon fileto (kılçıksız)
  • Yarım şişe maden suyu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • Tuz

Lokmalık Çıtır Somon Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Maden suyu,. Un, mısır unu, nişasta ve tuz uygunca çırpılır.
  2. Küp küp doğranan somon baliklar karışıma bulanır.
  3. Kızgın yağda kızartılır.

Lokmalık Çıtır Somon Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Ve Kahve Kremalı Pasta
Ekler Pasta
Dubai Supangle
Pamuk Gibi Yumuşak Ev Ekmeği
Kereviz Çorbası
Bebek Danonesi
Hdabla | © 2025 |