Lokanta Usulü Nefis Ezme Tarifi

Lokanta Yolu Nefis Ezme Tanımı İçin Malzemeler
- 2 büyük uzunluk soğan
- 2 adet domates
- 2 adet salatalık
- 1 demet maydanoz
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 yemek kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- 1 adet limon
Lokanta Adabı Nefis Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak soğanları rondodan geçiriyoruz ,daha sonra elimizde suyunu sıkıp kaba alıyoruz .
- Domates ve salatalıkları da rondodan geçirip onuda ekliyoruz ve ince ince doğradığımız maydanozu ekliyoruz.
- Üzerine baharatları, salçayı ,zeytinyağını ,tuzunu ve limon suyunu ekleyip bir hoş rengini alana kadar karıştırıyoruz.
- Daha sonra ezmemiz servise hazırdır ,şimdiden deneyen herkese afiyet olsun hakikaten çok pratik ve lezzetli bir tanım. Denemenizi tavsiye ederim 👌🍅🥒🧅.
Lokanta Yöntemi Nefis Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


