Lokanta Usulü Mor Lahana Turşusu

Lokanta Metodu Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler
- 1 bütün mor lahana
- Yarım çay bardağı sirke
- 1,5 limonun suyu
- 3 tatlı kaşığı tuz
Lokanta Tarzı Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
- Lahanayı ince ince doğruyoruz geniş bir karıştırma kabına aldığımız lahanaların üzerine sirke
- limonsuyu ve tuzu ekleyerek ovarak karıştırıyoruz.
- Kavanoza karıştırdığımız lahanaları dolduruyoruz .
- Üzerine tepsinin tabanındaki kendi suyunuda ek edip kapağını kapatarak buz dolabına kaldıralım.
- İster karışık salatalarınızda isterseniz tek başınada tüketebileceğiniz hem rengiyle hem lezzetiyle mükemmel bir tanım şifa deposu afiyet olsun 🪷🪷.
Lokanta Tarzı Mor Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

