Lokanta Usulü Mor Lahana Turşusu

Lokanta Metodu Mor Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bütün mor lahana
  • Yarım çay bardağı sirke
  • 1,5 limonun suyu
  • 3 tatlı kaşığı tuz

Lokanta Tarzı Mor Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Lahanayı ince ince doğruyoruz geniş bir karıştırma kabına aldığımız lahanaların üzerine sirke
  2. limonsuyu ve tuzu ekleyerek ovarak karıştırıyoruz.
  3. Kavanoza karıştırdığımız lahanaları dolduruyoruz .
  4. Üzerine tepsinin tabanındaki kendi suyunuda ek edip kapağını kapatarak buz dolabına kaldıralım.
  5. İster karışık salatalarınızda isterseniz tek başınada tüketebileceğiniz hem rengiyle hem lezzetiyle mükemmel bir tanım şifa deposu afiyet olsun 🪷🪷.

Lokanta Tarzı Mor Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Aşırı Pratik Enfes Sıcak Çikolata
Maş Fasülye Salatası (Ekşili)
Kaşar Peynirli Sütü Domates Çorbası
Hamur Derdi Olmadan Pratik Lahmacun
Bulgur Tatlısı
Pekmezli Kabak Tatlısı
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet