Lokanta Usulü İşkembe

Lokanta Adabı İşkembe Tanımı İçin Malzemeler

  • Kuzu işkembe
  • Et suyu

Terbiyesi:

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı
  • Yarım limon

Lokanta Yolu İşkembe Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İşkembeyi sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra doğrayıp düdüklüde 20 dakika pişirdim.
  2. Kuzu işkembe kullandığım için 20 dakika kâfi zira et suyuylada tekrar 20 dakika pişecek.
  3. İlk suyunu döküp et suyuylada pişince hazırladığımız terbiyeyi yavaş yavaş döküyoruz kesilmemesi için kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  4. Yanına sirkeli sarımsak ve üverine tereyağında biberi döküyoruz. Afiyet olsun ☺️.

Lokanta Yordamı İşkembe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yalancı Boşnak Mantısı
Gerçek Browni Tarifi ( Tam Ölçülü)
Şekilli Kurabiye (Videolu)
Kupta Tatlı
Mantar Meze (Videolu)
Tahinli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |