Lokanta Usulü Ezme

Lokanta Yöntemi Ezme Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet domates
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya biber
- Yarım demet maydanoz
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- 2 diş sarımsak
- Nane
- Tuz
- Kırmızı pul biber
- Yarım limon suyu
- Nar ekşisi
- Zeytinyağ
Lokanta Yolu Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
- Domatesleri yeşil biberi ve kapya biberi incecik doğrayalım.
- Maydanozu ince biçimde kıyalım.
- Doğradığımız gereçleri bir kapta birleştirelim.
- Sarımsağı rendeleyelim. Öbür materyalleri öteki bir kapta karıştıralım.
- Hazırladığımız sosu doğradığımız gereçlerin üzerine ekleyelim ve güzelce karıştıralım. Afiyet olsun 😋.
Lokanta Yordamı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










