Lokanta Usulü Ezme

Lokanta Yöntemi Ezme Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet domates
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • 2 diş sarımsak
  • Nane
  • Tuz
  • Kırmızı pul biber
  • Yarım limon suyu
  • Nar ekşisi
  • Zeytinyağ

Lokanta Yolu Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domatesleri yeşil biberi ve kapya biberi incecik doğrayalım.
  2. Maydanozu ince biçimde kıyalım.
  3. Doğradığımız gereçleri bir kapta birleştirelim.
  4. Sarımsağı rendeleyelim. Öbür materyalleri öteki bir kapta karıştıralım.
  5. Hazırladığımız sosu doğradığımız gereçlerin üzerine ekleyelim ve güzelce karıştıralım. Afiyet olsun 😋.

Lokanta Yordamı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Şipşak Hazır Krep
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bıçak Tatlısı
Ispanaklı Börek
Kırmızı Pancar Salatası
Çıtır Ekmek İçin Sos Önerileri
Ceviz Kurabiye
Bisküvili Pasta
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.