Lokanta Usulü Acılı Ezme ️
Lokanta Adabı Acılı Ezme ️ Tanımı İçin Malzemeler
- 5 tane acı kırmızı biber
- 5 tane acı yeşil biber
- 3 tane domates
- 2 tane çarliston biber
- Yarım limon
- Yarım yemek kaşığı acı biber salçası mı
- Yarım kavanoz közlenmiş kapya biber
- 1!er tutam isot sumak tuz
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
Lokanta Adabı Acılı Ezme ️ Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce domatesleri çok ince olacak formda doğrayın ve süzülmesi için süzgece koyun.
- Biberleri ve közlenmiş kapya biberi çok ince formda doğrayın.
- Domates suyunu uygunca süzdükten sonra tüm materyalleri birleştirip karıştın. Afiyet olsun.
Lokanta Yolu Acılı Ezme ️ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






