Limonlu Kuşkonmaz
Limonlu Kuşkonmaz Tanımı İçin Malzemeler
- 1 bağ kuşkonmaz
- 2 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 adet limon suyu
- 5 kol maydanoz
- 5 kısım taze nane
Limonlu Kuşkonmaz Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kuşkonmazları sap kısımlarından ayırıp sert kısımlarını soyun.
- Tavada zeytinyağ koyup kuşkonmazlar orta ara çevirerek pişirilir.
- Çok ince kıyılmış yeşillikler, limon suyu, tuz da konulup biraz daha sotelenir.
- Tereyağ da eklenip 1-2 dakika daha pişirilip servise hazırdır.Afiyet olsun.
Limonlu Kuşkonmaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






