Limonlu Kurabiye (Kolay Ve Lezzetli)

Limonlu Kurabiye (Kolay Ve Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram tereyağı ya da margarin
  • 1 adet yumurta
  • 1 adet limon kabuğu rendesi
  • 6 damla limon suyu
  • 1 paket vanilin
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2 buçuk yada 3 su bardağı un ( en fazla 3 su bardağı un)
  • 1 çay kaşığı karbonat

Limonlu Kurabiye (Kolay Ve Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı yada margarin eritin kızdırmayın yalnızca erisin.
  2. Bütün gereçleri hamur yoğurma kabına koyup düzgünce yoğurun.
  3. Üzerini kapatıp 10 dakika dolapta bekletin bu ortada fırını 180 dereceye getirip ısıtmaya başlayın.
  4. 10 dakika sonra hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elinizle yuvarlayın ve üzerine hafif bastırın yassı biçim verin sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece 15 dakika pişirin.Afiyet olsun.

Limonlu Kurabiye (Kolay Ve Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Usulü Tire Köfte
Kalıpta Sade Kek
Taze Soğanlı Yumuşacık Sini Pidesi
Pastane Usulü Alman Pastası (Videolu)
Çikolatalı Magnolia
Rulo Pasta
Hdabla | © 2025 |