Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet limon
  • 1 adet portakal
  • 2 çay bardağı şeker
  • 2.5 litre su

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakal ve limonun kabuklarını soyun ölçüsüz dilimleyip, buzdolabı poşetine alın dondurucuda en az 1 gün bekletin.
  2. Daha sonra dondurucudan çıkardığınız meyveleri 5-10 dk hafif çözülmesi için bekleyin rondoda şeker ile bir arada çekin.
  3. Geniş bir kaba aktarın üzerine su ekleyip 10 dk bu biçimde beklettikten sonra son kere karıştırıp, bir süzgeç yahut tülbent ile süzüp, servis edin 😍

Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Patatesli Milföy Böreği
Yeşil Mercimek Salatası
Pankek
Havuç Topları (Lokum Tadında)
Ispanaklı Omlet
Çikolata Soslu Kek
Hdabla | © 2025 |