Limonata
Limonata Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet limon
- 1 adet portakal
- Toz şeker ( 1,5 su bardağı şeker )
- 2 litre su
Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
- Limonların kabukları rendelenir beyaz kısma gelmeyecek portakal da birebir form kabuğu rendelenir.
- Kabuklara şeker ilave edilip düzgünce ovalanır (şekeri damak tadınıza uygun ekleyebilirsiniz)
- Limonlar ikiye bölünüp suyu sıkılır portakal da birebir form limon ve portakal suyu hazırlanan şekerli kabuklara eklenir bir gece buzdolabında beklenir (eğer bir gece beklemek istemiyorsanız 2 saat bekletmeniz kâfi olacaktır)
- 2 litre su eklenir ince bir süzgeçten geçirilir. İçeceğimiz servise hazır. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 😋 🍋🍋🟩🍊
Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


















