Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet limon
  • 1 adet portakal
  • Toz şeker ( 1,5 su bardağı şeker )
  • 2 litre su

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limonların kabukları rendelenir beyaz kısma gelmeyecek portakal da birebir form kabuğu rendelenir.
  2. Kabuklara şeker ilave edilip düzgünce ovalanır (şekeri damak tadınıza uygun ekleyebilirsiniz)
  3. Limonlar ikiye bölünüp suyu sıkılır portakal da birebir form limon ve portakal suyu hazırlanan şekerli kabuklara eklenir bir gece buzdolabında beklenir (eğer bir gece beklemek istemiyorsanız 2 saat bekletmeniz kâfi olacaktır)
  4. 2 litre su eklenir ince bir süzgeçten geçirilir. İçeceğimiz servise hazır. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 😋 🍋🍋‍🟩🍊

Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebek Tarhana (+8 Ay)
Kabak Yatağında Beşamel Soslu Tavuk
Muzlu Çilekli Milkshake
Peynirli Tepsi Poğaça
Meyveli Milföy (Görüntüsüyle Zirvede)
Frambuazlı Cheesecake
Hdabla | © 2025 |