Leziz Haşlama Tavuk
Leziz Haşlama Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 4-5 adet but
- 2 adet patates
- 2 adet havuç
- 3-4 adet arpa soğan
- 2-3 diş sarımsak
- 2 tatlı kaşığı zerzevat çeşnisi
- Tuz
- Kekik
- Sıcak su
Leziz Haşlama Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavukları derin bir tencereye alın üzerini geçinceye kadar su ekleyin kaynatın.
- Üstte oluşan köpükleri kaşıkla alın.
- Soğan ve sarımsağı tüm atın.
- Havuçları iri iri doğrayın, patatesleri de küp küp doğrayın tencereye ekleyin.
- Baharatlarını ekleyin kapağını kapatıp tavuklar pişene sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Afiyet olsun 😋.
Leziz Haşlama Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









