Leziz Haşlama Tavuk

Leziz Haşlama Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet but
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 3-4 adet arpa soğan
  • 2-3 diş sarımsak
  • 2 tatlı kaşığı zerzevat çeşnisi
  • Tuz
  • Kekik
  • Sıcak su

Leziz Haşlama Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları derin bir tencereye alın üzerini geçinceye kadar su ekleyin kaynatın.
  2. Üstte oluşan köpükleri kaşıkla alın.
  3. Soğan ve sarımsağı tüm atın.
  4. Havuçları iri iri doğrayın, patatesleri de küp küp doğrayın tencereye ekleyin.
  5. Baharatlarını ekleyin kapağını kapatıp tavuklar pişene sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Afiyet olsun 😋.

Leziz Haşlama Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Üç Renkli Patates Salatası (Videolu)
Patates Pizza
Tek Tavada Islak Kek
Un Helvası (Sıvıyağ İle)
Kısır (Harika Bir Lezzet)
İçi Sulu Dışı Çıtır Köfte (Soslu)
Hdabla | © 2025 |