Lavaştan Pırasalı Börek

Lavaştan Pırasalı Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane lavaş
  • 500 gram pırasa
  • 1 tatlı kaşığı salça domates salçası
  • 1 çay kaşığının ucuyla toz karabiber
  • 1 çay kaşığının ucuyla kimyon
  • 1 çay kaşığı toz pulbiber
  • Tuz
  • Yağ

Lavaştan Pırasalı Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel paralarımızı ince olcak formda doğruyum tavaya alıyoruz.
  2. Tava da kendi suyunda kavurup yağ ekliyoruz.
  3. Son olarak kavurduktan sonra başka materyalleri ekleyip ocaktan alıyoruz 💐
  4. Lavaşları tezgaha alıp iç harcından koyup tavaya atıyoruz hazır afiyet olsun 😋

Lavaştan Pırasalı Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Bulgur Pilavı
Haşlanmış Pirinç Pilavı
Kıymalı Pide (10 Adet)
Üç Kişilik Akşam Yemeğim
Ezo Gelin Çorbası (Kolay Anlatımlı)
Orman Meyveli Cheesecake
Hdabla | © 2025 |