Lahanadan Düz Börek (Glütensiz )

Lahanadan Düz Börek (Glütensiz ) Tanımı İçin Malzemeler

  • Ortak uzunluk lahana
  • 250 gr kıyma
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 küçük soğan
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı karabuğday
  • Az tuz

Lahanadan Düz Börek (Glütensiz ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan kavrulur, üzerine kıyma eklenir suyunu çekene kadar kavrulmaya devam edilir.
  2. Üzerine karabuğday taneleri eklenir, salça, az su, tuz pişirilmeye bırakılır.
  3. Lahana ortadan ikiye ayrılarak kaynar suda haşlanır.
  4. Daha sonra tek tek ayrışan lahana kesimleri tepsiye dizilir.
  5. Tepsiye dizmeden evvel tepsi yağlanır.
  6. Yarısı alt kısma yarısı da üst kısım için ayrılır.
  7. En sonunda üzerine modül parça tereyağ ve kırmızı toz biber dökülür ısıtılmış fırına verilir.
  8. 170 derece yarım saat kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun 💐💐💐.

Lahanadan Düz Börek (Glütensiz ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Baklavaya Rakip Pasta
Enfes Yaprak Sarması
Havuçlu Tarçınlı Kek
Lahana Sarması (Videolu)
Tatlı Patates Yemeği (8 Ay+)
Erikli Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet