Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı)
Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı su (1 yaş üstü ise süt konulabilir)
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- 1.5 çay bardağı tam buğday unu
- Labne
Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce su, yoğurt ve zeytinyağını bir kapta çırpalım.
- Üzerine un ekleyerek akışkan kıvamlı hamur elde edelim.
- Tavayı ısıtıp peçeteyle yavaşça yağladıktan sonra hamurdan tavaya döküp gerili önlü pişirelim.
- Pişen krepleri bir tabağa alalım ve üzerine labne sürelim.
- Krepleri yuvarlayıp katıca tanımımız hazır 🌸.
Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






