Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı)

Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı su (1 yaş üstü ise süt konulabilir)
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 1.5 çay bardağı tam buğday unu
  • Labne

Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce su, yoğurt ve zeytinyağını bir kapta çırpalım.
  2. Üzerine un ekleyerek akışkan kıvamlı hamur elde edelim.
  3. Tavayı ısıtıp peçeteyle yavaşça yağladıktan sonra hamurdan tavaya döküp gerili önlü pişirelim.
  4. Pişen krepleri bir tabağa alalım ve üzerine labne sürelim.
  5. Krepleri yuvarlayıp katıca tanımımız hazır 🌸.

Labne Dolgulu Krep (Kahvaltı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Islak Kek
Bisküvi Tadında Şeftali Soslu Kek
Taze Fasülye Kavurması
Sütlaç
Mahlepli Tuzlu Kurabiye
Tavuk Kebabı Eşliğinde Sulu Nefis Pilav
Hdabla | © 2025 |