Kuzugöbeği Mantarı Kavurması

Kuzugöbeği Mantarı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 20-25 tane kuzugöbeği mantarı
  • 2 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz

Kuzugöbeği Mantarı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce zeytinyağımızla soğanları kavuruyoruz.
  2. Soğanlar pembeleşince daha evvelden sirkeli suda beklettiğimiz ve yeterlice yıkadığımız mantarlarımızı ek ediyoruz.
  3. Tereyağımızı da ek edip pişmeye bırakıyoruz.
  4. Mantarlar düzgünce suyunu çekince tuzunu atıp, servis edebiliriz. Afiyet olsun.

Kuzugöbeği Mantarı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dev Bisküviyle 5 Dakikada Pasta (Videolu)
Ekmek Üstü Leziz Sağlıklı Tarif
Nohutlu Semizotu Salatası
Tarhana
Papalak Kümbe
Milföy Böreği
Hdabla | © 2025 |