Kuzugöbeği Mantarı Kavurması
Kuzugöbeği Mantarı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 20-25 tane kuzugöbeği mantarı
- 2 adet soğan
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
Kuzugöbeği Mantarı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce zeytinyağımızla soğanları kavuruyoruz.
- Soğanlar pembeleşince daha evvelden sirkeli suda beklettiğimiz ve yeterlice yıkadığımız mantarlarımızı ek ediyoruz.
- Tereyağımızı da ek edip pişmeye bırakıyoruz.
- Mantarlar düzgünce suyunu çekince tuzunu atıp, servis edebiliriz. Afiyet olsun.
Kuzugöbeği Mantarı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












