Kuzu Tava

Kuzu Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yeşil biber
  • 2 adet kapya biber
  • 10-15 diş sarımsak
  • 15-20 adet arpacık soğan
  • 6-7 adet domates
  • 1 kilogram kuzu eti
  • Tuz
  • Pul biber
  • Tereyağ

Kuzu Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeleri doğrayalım, sırayla tavaya dizelim.
  2. Üstlerine tuz ve pul biber attıktan sonra eti ek edelim.
  3. Tekrar tuz ve pul biber atalım.
  4. Üzerine tereyağ modülleri ve defne yaprağı koyalım.
  5. Yağlı kağıt ve alüminyum folya ile kaplayarak 220-240 derece fırında pişirelim.

Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun 🌸.

Kuzu Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavaş (Tortilla) Ekmeği İle Tavada Tost
Püreli Misket Köfte
Gavurdağı Salatası
Çok Sevilen Pizzam
Film Gecelerinin Vazgeçilmezi Patlamış Mısır
Patlıcan Kebabı
Hdabla | © 2025 |