Kuzu İncik

Kuzu İncik Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane kuzu incik
  • 2 tane soğan
  • 2 tane havuç
  • 3 tane küçük patates
  • Tuz
  • Karabiber

Kuzu İncik Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İncikleri sıcak düdüklü tencereye koyup yeterlice mühürlüyoruz.
  2. Daha sonra tuz,karabiber,soğanları (tüm biçimde )içine koyuyoruz.
  3. 1 litre suyu ekleyip kapağını kapatıyoruz.
  4. 20dk pişirdikten sonra et suyundan alıp tencereyi ocağa tekrar koyuyoruz.
  5. Ayırdığımız et suyunun içinde evvel havuçları haşlıyoruz.
  6. Daha sonra patatesleri ekleyip haşlamaya bırakıyoruz.
  7. İnciklerimiz piştikten sonra haşladığımız havuç ve patatesi ekliyoruz 10 dk bir arada pişirdikten sonra yemeğimiz hazır. Afiyet olsun.

Kuzu İncik Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fransız Bisküvili Kavanoz Tatlısı (Kafe Lezzeti )
Harput Köftesi (Elazığ)
Köz Patlıcan Ve Köz Biberli Kahvaltılık Sos
Semizotlu Börek
Cafe De Karamel Şeftali
Tahinli Çörek
Hdabla | © 2025 |