Kuzu Etli Marul Tako Tarifi (Diyete Uygun)

Kuzu Etli Marul Tako Tanımı (Diyete Uygun) İçin Malzemeler

  • 100 gr haşlanmış kuzu eti (didiklenmiş yahut minik minik doğranmış)
  • 3-4 kol büyükçe marul yaprağı
  • 1 küçük havuç
  • 1 küçük salatalık
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı(isteğe bağlı)
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Kimyon

Sosu için;

  • Yarım su bardağı yoğurt
  • Bir diş sarımsak

Kuzu Etli Marul Tako Tanımı (Diyete Uygun) Nasıl Yapılır?

  1. İyice haşladığımız kuzu etini minik paraçalar halinde doğruyoruz.
  2. Ocakta zeytinyağı,pulbiber,kimyon ve karabiberle 2 dk pişiriyoruz.
  3. Salatalık ve kavucumuzu rendeliyoruz.
  4. İyice yıkadığımız marul yapraklarını kuruladiktan sonra tabağa alıyoruz.
  5. Orta kısmına etimizden biraz koyup üzerine salatalık ve havucumuzu ekliyoruz tako biçimini veriyoruz.
  6. Hepsini yan yana dizdiktrn sonra üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu gezdiriyoruz.Ve servise hazır afiyet olsun.

Kuzu Etli Marul Tako Tanımı (Diyete Uygun) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fit Ispanaklı Pankek
Girit Usulü Zeytinyağlı Bezelye
Yaban Mersin Kremalı Limonlu Cupcake (Videolu)
Aşure
Sebze Yatağında Et
Trileçe
Hdabla | © 2025 |