Kuymak (Mozarella Peynirli)

Kuymak (Mozarella Peynirli) Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 dilim + 1 minik modül tereyağ
  • 3 yemek kaşığı mısır unu
  • 3 su bardağı ılık su
  • Rendelenmiş mozarella peyniri
  • Tuz

Kuymak (Mozarella Peynirli) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle 6 dilim+1 minik kesim tereyağımızı geniş bir tavaya koyup, eritiyoruz. Eriyen tereyağımıza 3 yemek kaşığı mısır unu ekliyoruz. Kokusu çıkıncaya kadar kavuruyoruz.
  2. Kavrulan una 3 su bardağı ılık su ekliyoruz. Karıştırıyoruz. Sonrasında rendelenmiş mozarella peynirlerini ekleyip süratli bir halde karıştırıyoruz.
  3. Uzayacak halde kıvama geldiğinde kuymağımız hazır demektir. Sıcak sıcakken kahvaltınızda tüketebilirsiniz. Afiyet olsun. Not: fotoğraflara bakıp, denetim edebilirsiniz. Emin olabilmek için.

Kuymak (Mozarella Peynirli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavaş Ekmeği İle Beyti
Antep Fıstıklı Muffin
Tereyağlı Pastane Simiti
Kurabiye Gibi Kıyır Kıyır Poğaça
Mantı Tarifi (Tam Tutan Tarif) (Videolu)
Kral Tacı Kuzu Kaburga
Hdabla | © 2025 |