Kuskus Çorbası

Kuskus Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet büyük uzunluk havuç (küp doğranmış)
  • 1 adet orta uzunluk soğan (küp doğranmış)
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı un
  • 700 – 1000 ml su
  • 1 su bardağı kuskus
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 avuç kıyılmış maydanoz (ince kıyılmış)
  • 1 avuç kıyılmış dereotu (ince kıyılmış)

Kuskus Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir tencereye sıvı yağ ile havuç ve soğanı kavuralım.
  2. Ardından domates salçasını ekleyip kavurmaya devam edelim.
  3. Daha sonra unu ekleyip karıştırmaya devam edelim.
  4. Üzerine suyunu ek edip karıştıralım.
  5. Kaynamaya başlayınca kuskusu ve tuz ekleyip karıştırıp kapağını kapatıp kısık ateşte pişirmeye bırakalım.
  6. Fazla koyu gelirse su eği yapabilirsiniz.
  7. Kuskuslar piştikten sonra son olarak üzerine kıyılmış maydanoz ve dereotu serpip servis edebilirsiniz.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️.

Kuskus Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Salatalık Mezesi
Nefis Kabak Sıyırma (Girit Usulü)(Videolu)
Yoğurtlu Havuç Salatası
Pirinç Ve Et Dolgulu Patlıcan Dolması
Bayrama Kaymaklı Baklava (Videolu)
Tavuk Tandır Düdüklüde
Hdabla | © 2025 |