Kuşkonmaz Yatağında Tava Somon

Kuşkonmaz Yatağında Tava Somon Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 ya da 4 somon fileto
  • 5-6 adet minik patates (kabuklu, haşlanmış)
  • 1 avuç kuşkonmaz
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Limon
  • Sarımsak

Kuşkonmaz Yatağında Tava Somon Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri ortadan kes, zeytinyağında kızartın.
  2. Kuşkonmazları 2-3 dk haşla, buzlu suda şoklayın.
  3. Somonu tuz, karabiber ve limonla marine edin.
  4. Tavada gerili önlü 4-5 dk pişirin.
  5. Servis tabağına kuşkonmazları serin, üstüne somon, yanına patatesleri dizin. Limon gezdirin, afiyetle!.

Kuşkonmaz Yatağında Tava Somon Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sarma (Erikli)
Omaç Yöresel Bir Lezzet
Köz Patlıcanlı Beyti Kebabı
Ağızda Dağılan Susamlı Toplar
Kuruyemişli Pankek
Terbiyeli Havuçlu Patates Çorbası (Videolu)
Hdabla | © 2025 |