Kuşekmeği (Madımak)
Kuşekmeği (Madımak) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 büyük kase madımak
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı salça
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşık tuz
- 1 yemek kaşığı pilavlık bulgur
- 1,5 su bardağı su
Kuşekmeği (Madımak) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zeytinyağında yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsağı kavurun.
- Salçasını ve bulgurunu koyun karıştırın.
- Madımakları da ekleyin ve üstüne 1. 5 su bardağı su ekleyin.
- Tuzunu koyun ve karıştırıp kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin.
Kuşekmeği (Madımak) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










