Kuşekmeği (Madımak)

Kuşekmeği (Madımak) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük kase madımak
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşık tuz
  • 1 yemek kaşığı pilavlık bulgur
  • 1,5 su bardağı su

Kuşekmeği (Madımak) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağında yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsağı kavurun.
  2. Salçasını ve bulgurunu koyun karıştırın.
  3. Madımakları da ekleyin ve üstüne 1. 5 su bardağı su ekleyin.
  4. Tuzunu koyun ve karıştırıp kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin.

Kuşekmeği (Madımak) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Ezogelin Çorbası
İnanamayacağınız Kadar Mükemmel Bir Tarif Levrek Kavurma ️
Yarma Çorbası
Banmalara Doyamayacağınız Köz Kapya Biber Sos
Kardan Adam Trüf
Fakir Et Kavurma
Hdabla | © 2025 |