Kurutmalık Kızartma

Kurutmalık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

1 yemek tabağı kadar;

  • Patlıcan
  • Biber
  • Domates

Kurutmalık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeler tencereye konur. Üzerini geçecek kadar su eklenir. Pişmeye bırakılır yumuşayana kadar pişirilir.
  2. Pişen sebzeler suyu süzülür. Kağıt havlu ile fazla suları alınır.
  3. Tavaya yarım çay bardağı sıvı yağ konulur üzerine kurutmalık sebzeler konur gerili önlü kızartılır. Afiyet olsun.

Kurutmalık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Poğaça Tarifi (Videolu)
Akşam Sefası
Atom Sandviç
Meyveli Crumble Tarifi (Videolu)
Cheesecake
Saten Kurabiye
Hdabla | © 2025 |