Kuru Fasulye
Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 4,5 su bardağı haşlanmış fasulye
- 1 adet orta uzunluk soğan
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1,5 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı köri
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 5 su bardağı sıcak su
Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye yağları ve soğanı alıp kavurun.
- Salçayıda ekleyip o biçimde de kokusu çıkana kadar kavurun.
- Fasulyeyi de ekleyip güzelce karıştırıp, suyunu ekleyin. Yaklaşık 20 dakika pişirin.
- Son olarak baharatları ekleyin. Afiyet olsun💗.
Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










