Kuru Cacık

Kuru Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet salatalık
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 4 diş sarımsak (ezilmiş)
  • 1 tutam taze nane
  • 1 tatlı kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Zeytinyağı

Kuru Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salatalıkları küçük küpler formunda doğruyoruz (dilerseniz rendeleyebilirsiniz) taze naneleri ince kıyıyoruz.
  2. Derin bir kaba yoğurt ezilmiş sarımsak, taze nane, salatalık, kuru nane, tuz ve zeytinyağını ekleyerek karıştırıyoruz. Servis tabağına alıyoruz. Afiyetler olsun 👌🤗.

Kuru Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şambali (Glutensiz)
S Kurabiye
Hazırdan Daha Lezzetli Ev Yapımı Lahmacun
Orman Meyveli Crumble Kek
Pastel De Nata
Mini Vitamin Bombası Püresi (6 Ay Ve Üzeri İçin Uygun)
Hdabla | © 2025 |