Kuru Börülce Salatası

Kuru Börülce Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru börülce
  • 1 su bardağı haşlanmış çalı fasulye
  • 1 kutu konserve mısır
  • 6-7 adet kornişon turşu
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 1/2 (yarım) su bardağı yeşil zeytin
  • 3-4 kısım taze soğan(dereotu da yakışır, ben de yoktu)
  • 1-2 adet kapya biber yahut köz biber
  • 1-2 adet sivri biber
  • 1 çay bardağı kadar kırmızı lahana

Sos için:

  • 1-2 diş sarımsak
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Nar ekşisi
  • Limon suyu
  • Sumak
  • Az pul biber

Kuru Börülce Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Börülceleri yıkayıp tencerede birkaç saat suda bekletip, üzerini geçecek kadar su ekleyip pişirmek için ocağa koyalım.
  2. Dağılmamasına ve canlı kalmasına ihtimam gösterin.
  3. Pişen börülceleri süzüp soğumasını sağlarken öteki materyaller için hazırlık yapalım.
  4. Çalı fasulyesini haşlayalım.
  5. Tüm materyalleri minik minik doğrayalım.
  6. Sosla buluşturup harmanlayalım.
  7. Nefis bir salata tek başına doyurucu, üzerine dilerseniz ceviz de ekleyebilirsiniz. İşte bu kadar😋 afiyet olsun❤️ bedelli yorumlarınızı bekliyorum🌹.

Kuru Börülce Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Labneli Avakado Mezesi (Harika Mutlaka Denemelisiniz )
Tavuklu Bahar Pilavı
Tavuklu Sebze Çorbası Tarifi
Bayat Ekmeklerden Ekmek Pizzası
Şam Tatlısı Tarifi
Kuru Meyveli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye (Buzluk İçin Uygun)
Hdabla | © 2025 |