Kupta Muz

Kupta Muz Tanımı İçin Malzemeler
- 4 su bardağı süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 yumurtanın sarısı
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- Muz
Çikolata sosu için;
- Yarım krema
- Eritilebilir çikolata
Kupta Muz Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tenceremize muhallebi malzemelerimi koyuyoruz çırpıyoruz ,ocağa alıyoruz ,kaynayana kadar karıştırıyoruz.
- Daha sonra göz göz olunca altını kapatıyoruz.
- Daha sonra muzlarımızı dilim dilim yapıyoruz.
- Kaplarımızın muhallebimizi koyuyoruz üzerine muzlarımızı diziyoruz sonra biraz daha üzerlerine muhallebi döküyoruz.
- Daha sonra sos kabına kremamızı ve çikolatalarımızı koyup,eritiyoruz.
- Eriyen çikolatalarımızı da en son üzerlerine gezdiriyoruz.
- Süslemesi sıze kalmış ben tekrar muz koydum. Afiyet olsun….
Kupta Muz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


