Kupta Muz

Kupta Muz Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 yumurtanın sarısı
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • Muz

Çikolata sosu için;

  • Yarım krema
  • Eritilebilir çikolata

Kupta Muz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tenceremize muhallebi malzemelerimi koyuyoruz çırpıyoruz ,ocağa alıyoruz ,kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra göz göz olunca altını kapatıyoruz.
  3. Daha sonra muzlarımızı dilim dilim yapıyoruz.
  4. Kaplarımızın muhallebimizi koyuyoruz üzerine muzlarımızı diziyoruz sonra biraz daha üzerlerine muhallebi döküyoruz.
  5. Daha sonra sos kabına kremamızı ve çikolatalarımızı koyup,eritiyoruz.
  6. Eriyen çikolatalarımızı da en son üzerlerine gezdiriyoruz.
  7. Süslemesi sıze kalmış ben tekrar muz koydum. Afiyet olsun….

Kupta Muz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Spoonful
Orjinal Bayatlamayan Un Kurabiyesi Tarifi (Videolu)
Peskütan Çorbası
Kaynar Sulu Salatalık Turşusu
Kabak Kavurması
Tahinli Köz Patlıcan Ve Kapya Biber Mezesi
Hdabla | © 2025 |