Kupta Kaşık Pastası

Kupta Kaşık Pastası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kedidili bisküvi
- 1 litre süt
- 1 yumurta sarısı
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
Piştikten sonra ;
- 1 çay bardağı süt
- 1 poşet krem santi
Üzeri için;
- 2.5 su bardağı frambuaz (veya istediğiniz bir meyve )
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 çay bardağı su
- 3 -4 yemek kaşığı toz şeker
Kupta Kaşık Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle muhallebisi için gerekli bütün materyalleri tencereye alın karıştırarak pişirin.
- Piştikten sonra üzerini streçleyip soğumaya bırakın .
- Soğuduktan sonra içine 1 çay bardağı süt ve krem santiyi ekleyip mikserle çırpın .
- Daha sonra kedidili bisküvileri 2 -3 kesime bölerek muhallebiye ekleyin ve kaplara paylaştırın.
- Ardından meyveli sos için küçük bir tencereye gerekli gereçleri alıp karıştırarak pişirin .
- Pişen meyveli sosu kaplara paylaştırın soğuduktan sonra servis edin afiyet olsun.
Kupta Kaşık Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



