Kupta İki Renkli Tatlı

Kupta İki Renkli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağından bir parmak eksik şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 litre süt
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket krem şanti
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı kahvaltılık çikolata
  • 1 paket kakaolu bisküvi (ben eti petit beurre kullandım)
  • 1 çay bardağı ceviz (tercihen)
  • 1 paket sütlü çikolata (tercihen)

Kupta İki Renkli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bisküvi ceviz ve küp küp kırdığımız çikolataları robottan toz haline gelene kadar çektirelim.
  2. Muhallebi için süt, şeker, yumurta sarısı,un, nişasta,ve vanilya orta ateşte kıvam alıncaya kadar pişirilir.
  3. 1 paket toz krem şanti döküp süratlice çırpılır.
  4. Kuplara hazırladığımız toz karışımdan 1 yemek kaşığı kadar tüm kupların tabanına koyulur.
  5. Pişen sıcak muhallebiden bir kepçe tüm kuplara dökülür.
  6. Ara kata muhallebinin üzerine tekrar bir kaşık muhallebinin üzeri kapanana kadar toz bisküvili karışım dökülür.
  7. Kalan muhallebinin içerisine 1 yemek kaşığı kakao ve 1 kaşık çikolata koyup soğumadan mikserle çırpılır.
  8. Elde ettiğimiz kakaolu muhallebi de kuplara paylaştırılır.
  9. Üzeri dilediğiniz üzere süslenir 🌸🌸🌸.

Kupta İki Renkli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fıstık Ezmeli Çiçek Kurabiye
Kakaolu Sultan Tatlısı
Fit Fasulye Spagetti
Elmalı Kek
Nohutlu Ekmek
Kade (Kete) Tarifi (Ramazanın , Sahurların, Bayramın Vazgeçilmezi Olan O Tarif)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet