Küllü Kurabiye

Küllü Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ yahut margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı ceviz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3-4 su bardağı un (kontrollü ekleyelim)

Bulamak için kakaolusu için;

  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 yemek kaşığı kakao

Tarçınlısı için;

  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

Küllü Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru için un hariç başka gereçleri yoğurma kabına alalım. İçerisine unu ek edelim.
  2. Sonra elimizle ufak toplar yapalım fırın tepsimize alarak 180 derecelik fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirelim.
  3. Toz karışımları başka kaselerde karıştıralım.
  4. Pişen kurabiyelerimizin birinci sıcağı çıkınca yaptığımız karışımaya bulayıp kabımıza alalım. İstediğiniz vakit tüketebilirsiniz. Afiyet olsun🌸.

Küllü Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rezene Şerbeti (Emziren Annelere Ve Sindirim Sorunu Yaşayanlara)
Viral Olan Kfc Tavuk Göğsü (Dişi Çıtır İçi Lokum Gibi)
Fettucini Bolonez
Kağıtta Tavuk
Portakallı Tarçınlı Kurabiye
Tarçınlı Kek (Videolu)
Hdabla | © 2025 |