Kruvasan Börek

Kruvasan Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yufka
Sos için;
- 1 şişe soda
- 1 paket krema
- 1 çay bardağı sıvı yağ
Kruvasan Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sos gereçlerini bir kapta karıştıralım.
- Yufkaları 4 kat üst üste koyuyoruz ve her kat ortasına hazırladığımız sosu sürüyoruz.
- Sos büsbütün 4 yufka için bitirilecek.
- Daha sonra sigara böreği keser üzere yufkamızı 32 eşit modüle bölüp sarıyoruz.
- Üzerine yumurta sarısı sürmüyoruz.
- Sos sarılan böreklerin her yerini ıslatmış olduğu için pişerken üzerleri de kızarmış oluyor merak etmeyin 😇💐.
- 200 derece alt üst derece fırında 25 dakika pişiriyoruz.Not; her fırın değişiklik gösterebilir.
Kruvasan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
