Krep Suzette

Krep Suzette Tanımı İçin Malzemeler

Krep için;

  • 2 adet yumurta
  • 200 ml süt
  • 45 gram şeker
  • 130 gram un
  • 15 ml sıvı yağ

Şurup için;

  • 100 gram toz şeker
  • 50 gram tereyağı
  • 1 adet portakal rendesi
  • Yarım limon suyu
  • 200 ml portakal suyu
  • 1 çay kaşığı nişasta

Krep Suzette Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Krep için materyalleri pürüzsüz olana kadar akışkan bir kıvama gelene kadar çırp.
  2. Tavayı ısıt yağla krepleri önlü gerili pişir.
  3. Ayrı bir tavada tereyağını erit akabinde portakal suyu, şeker, limon suyu ve limon kabuğunu ek et düzgünce kaynat nişastayı su ile açıp şuruba ekle düzgünce karıştır.
  4. Pişen kerepleri şuruba güzelce bulayıp üçe üçgen katlayıp servis et.

Krep Suzette Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Spoonful ( Kaşık Tatlısı, Kolay Tatlı)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeşil Mercimekli Yoğurt Çorbası
Spoonful
Fit Fasulye Spagetti
Beşamel Soslu Kıymalı Krep
Elmalı Cevizli Tart
Kremalı Sebzeli Makarna
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet