Krep Suşi

Krep Suşi Tanımı İçin Malzemeler

Ispanak suyu için gereçler;

  • 10-12 adet ıspanak yaprağı
  • 1 çay bardağı su

Krep için gereçler;

  • 4 adet yumurta
  • 3 su bardağı süt
  • 1 su bardağı hazırladığımız ıspanak suyu eksikse su ile tamamlayın ( yani toplamda 4 su bardağı sıvı eklemeniz gerekiyor)
  • 3.5 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Pişirmek için ;

  • Çok az sıvı yağ (ilk kademede tavayı yağlamak için)

İçi için gereçler;

  • Havuç
  • Marul
  • Çeçil peynir
  • Mor lahana

Krep Suşi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanak suyunu hazırlamak için ıspanak yapraklarını bir kabın içine alalım, üzerine suyu ek edip blenderdan pürüzsüz olana kadar geçelim.
  2. Daha sonra süzgeçten posası kalana kadar geçirelim.
  3. Posanın üzerine su ek ederek ıspanak suyumuzu 1 su bardağına tamamlayalım.
  4. Üzerinde oluşan köpükleri alalım. Ispanak suyu hazır.
  5. Krep için gerekli olan materyalleri un hariç çırpma kabına alalım.
  6. Unu azar azar ek edelim akışkan bir kıvam olsun katı olmasın.
  7. Krep tavasını hafif yağlayalım ısındıktan sonra krepleri gerili önlü pişirelim.
  8. Pişen kreplerin içine hazırladığımız gereçten koyup rulo biçiminde saralım.

Sağlıklı kreplerimiz hazır hakikaten çok lezzetli oldu kesinlikle deneyin.

Krep Suşi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Patlıcan Sarmalı Köfte
Glütensiz Elmalı Kurabiye
Höşmerim (Elmadağ Usülü)
Saksı Tatlısı
Haşhaşlı Kakaolu Tatlı (Süt Şerbetli Kaynatmadan)
Bol Malzemeli Fit Kek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet