Krep Gözleme

Krep Gözleme Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı un
  • 2 su bardağı su
  • Tuz
  • İçine rende kaşar

Krep Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un,su ve tuzu çırp. (akışkan bir sos olacak su az gelirse ek edebilirsiniz)
  2. Yapışmayan bir tavaya ince olacak halde dök.
  3. Altı pişince uç kısmına kaşar koy ve ikiye katla uçlarını bastır.
  4. Kısık ateşte çevire çevire kızart.
  5. Pişince üzerine tereyağ gezdir.

Krep Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Damla Çikolatalı Kurabiye
Yulaf Dondurma
Hünkar Beğendi
Asla Dağılmayan Sulu Köfte
Sebzeli Tavuk Çorbası
Şehriyeli Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |