Krep (Diyet)

Krep (Diyet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 220 gram yulaf
  • 4 yumurta
  • 50 gram tereyağ
  • 1 kahve kaşığı esmer şeker
  • 1 adet elma
  • 250 ml sıcak süt
  • 150 ml su
  • tuz

Krep (Diyet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yulafları rondodan geçirin.
  2. Büyük karıştırma kabını alalım, tuzu ve yumurtaları ekleyelim karıştırın.
  3. Daha sonra sıcak sütü yavaş yavaş karıştırarak ekliyoruz.
  4. Tereyağı eritiyoruz ve karışıma ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
  5. Daha sonra elmayı küp küp doğrayıp, suyu ekleyip rondodan geçiriyoruz.
  6. Karışıma ek edip karıştırıyoruz.
  7. Şimdi yapışmaz tavayı ısıtıyoruz ve bir kepçe döküp pişiriyoruz 2/3 dk sonra çeviriyoruz daha sonra hepsini tıpkı halde pişiriyoruz.

Krep (Diyet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şekerpare
Kıymalı Kısır
Tepsi Kebabı
Pizza Tadında Krep Börek
Kolay Tiramisu
Tepsi Köftesi
Hdabla | © 2025 |