Krep

Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • Biraz tuz

Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı çırpın.
  2. Sıvı materyalleri ekleyin karıştırın.
  3. Unu ekleyin, topak kalmayacak halde çırpın.
  4. Krep tavasını yağlayıp bir ölçü dökerek kızartın.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Cupkek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında En Lezzetli Çıtır Tavuk
Şifa Kaynağı Domatesli Et Suyu Çorbası
Bol Soslu Islak Kek
Hellim Peynirli Atom Tost
Ekşili Acılı Yeşil Mercimek Yemeği
Bebek Pankek
Hdabla | © 2025 |