Kremalı Tavuklu Makarna

Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet tavuk göğüs eti
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 2 su bardağı makarna
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 paket sıvı krema
  • Yarım çay bardağından az zeytin yağ

Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağı tencereye koy içine küçük küp formunda doğradığımız tavuk göğsünü koy, suyunu çekip güzelce pişiriyoruz. Daha sonra ince doğradığımız biberleri ekleyip karıştırıyoruz.
  2. Biraz kavrulan biberlerin üzerine makarna ve baharatları ek ediyoruz. Sonra üzerine sıcak su ek ederek pişiriyoruz denetimli su verelim.
  3. Pişen ve suyunu çeken yemeğimizin en son kremasını verip karıştırıp altını kapatıyoruz. Yiyenlere afiyet olsun.

Kremalı Tavuklu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yaban Mersinli Yulaf Lapası
Diyet Pankek
Zeynep’in Nefis Kısırı
Ballı Soğuk Kahve
Levrek Marin
Çikolatalı Kek (Yaş Pasta Tadında)
Hdabla | © 2025 |